Skip to main content

Nejprve co je kolagen

Jedná se o nerozpustnou bílkovinu, která se přirozeně vyskytuje v chrupavkách, ve vazivových tkáních, ve šlachách, v kloubech, v kostech, v pokožce a dokonce i v zubech. Kolagen je základem našich pojivových tkání a hlavní stavební bílkovinou v těle. S přibývajícím věkem však jeho produkce postupně klesá a je potřeba ho dodávat vašemu tělu uměle. Důležitý je nejen pro starší lidi, ale také pro aktivní sportovce, mladé lidi v období růstu, pro lidi vykonávající těžkou fyzickou práci a i pro těhotné a kojící ženy.

Za nejúčinnější kolagen se považuje kolagen v hydrolyzované formě

Nejlepší kolagen na klouby

Kolagen a sport

Účinný kolagen je považován za ideální výživu pro namáhané klouby a díky němu můžete předejít předčasným úporným bolestem pohybového aparátu. Většina kolagenu v lidském těle je zastoupena právě v kloubních chrupavkách, které musí snášet během života velkou zátěž.

Jaký hydrolizovaný kolagen z naší produkce je nejlepší na klouby?

Tím základním je Kolagen KOMPLEX, hydrolyzovaná vysoce účinná forma čistého kolagenu typu I a typu II s vitaminem C. Právě hydrolyzovaný kolagen se nejlépe vstřebává a zajišťuje potřebný přísun této látky a je považován za nejlepší kolagen na klouby. Kolagen Sprint, žvýkací tablety jsou ideálním doplňkem stravy nejen pro sportovce, ale také při nadměrné zátěži. Všechny přednosti Kolagenu KOMPLEX jsou doplněny o glukosamin a další nespornou výhodou je forma žvýkacích tablet. Využijí ho i rekreační sportovci a sloužit může i jako prevence k ochraně vazů a kloubů.

Chcete-li vybrat ten nejlepší kolagen na klouby, potom je to rozhodně Kolagen Sprint, žvýkací tablety.

Kolagen a sport
Kolagen v těhotenství

Kolagen v těhotenství

Kolagen v těhotenství

Těhotenství je pro tělo náročným procesem, při němž je kolagen obzvláště potřeba, protože hraje důležitou roli při tvorbě kostry, chrupavek, kůže a tkání miminka. Také podporuje pružnost kůže a díky tomu působí preventivně proti nevzhledným striím a obávané celulitidě.

Kolagen v těhotenství mimo jiné zajišťuje pružnost vnitřních tkání a pomáhá při roztahování dělohy. Rovněž zajišťuje pružnost cév a žilek, které zvětšený objem krve v těhotenství nadměrně zatěžuje. Zejména ke konci těhotenství přispívá k dobré činnosti kloubů, které jsou zatížené zvýšenou váhou.

Naše kolagenové tablety pro pružné klouby a hebkou pokožku mohou užívat právě těhotné i kojící ženy.

RosenPharma Blog

Oblíbený produkt ♥ Alice Bendové

Alice svůj oblíbený "koláčgen", jak si jej přejmenovala, využívá při zdolávání dlouhých běžeckých kilometrů 🏃‍♀️.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies