Skip to main content

V dnešní uspěchané době je obtížné udržet si optimální zdraví a dostatečně se postarat o své tělo. Jedním z klíčových prvků, který vám může pomoci zajistit dostatečný přísun důležitých vitamínů a minerálů, je multivitamin. Ve světě doplňků stravy a vitamínů se však může být těžké rozhodnout, který produkt je pro vás ten pravý.

V tomto článku se podíváme na Multivitamin s minerály od společnosti RosenPharma a prozkoumáme, proč je to ideální volba pro každého, kdo chce podpořit své zdraví a životní energii.

Multivitamin s minerály již delší dobu patří mezi naše stálice v nabídce. Přesto jsme se rozhodli tento osvědčený produkt důkladněji představit, abyste si plně uvědomili jeho přínosy a výhody pro vaše zdraví. Pojďte se podívat, co vše získáte v jedné jediné tabletě a objevte skrytou sílu multivitaminů pro vaše zdraví a vitalitu.

RosenPharma Blog

12 nezbytných vitaminů v jedné tabletě

a jaké pozitivní účinky mají pro váš organizmus

  • Vitamin A: Zrak a imunita
    Vitamin A, který se v produktech RosenPharma nachází ve vysoké kvalitě, je nezbytný pro udržení dobrého zraku, růst buněk a posilování imunitního systému. Tento esenciální vitamín také podporuje zdravou pokožku a sliznice, což vás činí méně náchylnými k infekcím.
  • Vitamin B1 (tiamin): Klíčový hráč v energetickém metabolismu
    Vitamin B1, známý také jako tiamin, je další důležitou složkou multivitaminu RosenPharma. Tiamin hraje zásadní roli v energetickém metabolismu, přeměňuje sacharidy na energii a podporuje správnou funkci nervového systému. Pokud chcete mít dostatek energie pro každodenní úkoly, je vitamin B1 vaším spolehlivým pomocníkem.
  • Vitamin B2 (riboflavin): Výjimečný antioxidant a podpora růstu
    Riboflavin, nebo-li vitamin B2, je v multivitaminech s minerály RosenPharma nezbytný pro udržení zdravého těla. Tento vitamín funguje jako silný antioxidant, který chrání buňky před volnými radikály a škodlivými účinky stresu. Vitamin B2 také pomáhá vstřebávání železa a podporuje růst a reprodukci buněk.
  • Vitamin B3 (niacin): Pro správnou funkci mozku a zdravý krevní oběh
    V neposlední řadě je zde vitamin B3, známý také jako niacin. Tento vitamín hraje klíčovou roli ve funkci mozku, podporuje zdravý krevní oběh a přispívá k udržení zdravé pokožky a trávicího systému.
  • Vitamin B5 (kyselina pantothenová): Pro zdravý růst a regeneraci
    Kyselina pantothenová, známá také jako vitamin B5, je důležitou součástí multivitaminu s minerály RosenPharma. Tento vitamín podporuje zdravý růst a regeneraci buněk, a také pomáhá tělu lépe vstřebávat ostatní vitamíny ze skupiny B. Vitamin B5 je zároveň nezbytný pro produkci energie, syntézu tuků a bílkovin. Multivitamin s minerály vám pomáhá zajistit optimální přísun tohoto klíčového vitamínu.
  • Vitamin B6 (pyridoxin): Pro zdravý nervový a imunitní systém
    Pyridoxin, neboli vitamin B6, je dalším důležitým vitamínem v nabídce RosenPharma. Vitamin B6 je nezbytný pro správnou funkci nervového a imunitního systému. Jeho přítomnost v multivitamínu s minerály také podporuje zdravý metabolismus a pomáhá tělu správně využívat aminokyseliny.
  • Vitamin B7 (biotin): Pro krásu zevnitř
    Biotin, známý také jako vitamin B7, je zásadní pro zdraví pokožky, vlasů a nehtů. Tento vitamín, který najdete v multivitamínech s minerály od RosenPharma, podporuje růst silných vlasů a nehtů, a zároveň zlepšuje vzhled pokožky. Biotin také přispívá k správnému metabolismu makronutrientů, jako jsou tuky, bílkoviny a sacharidy.
  • Vitamin B9 (kyselina listová): Pro zdravý vývoj a správnou funkci těla
    Kyselina listová, neboli vitamin B9, je nezbytná pro správný vývoj buněk a jejich dělení. Tento vitamín hraje klíčovou roli ve vývoji plodu, proto je důležitý zejména pro těhotné ženy. Kyselina listová také podporuje správnou funkci krvetvorby a je nezbytná pro syntézu aminokyselin.
  • Vitamin B12 (kyanokobalamin): Pro energii a zdravou krvetvorbu
    Kyanokobalamin, známý také jako vitamin B12, je zásadní pro zdravou krvetvorbu, správnou funkci nervového systému a produkci energie. Tento vitamín, který naleznete v multivitaminech s minerály od RosenPharma, podporuje tvorbu červených krvinek, což přispívá k lepšímu okysličení těla a celkovému zdraví. S vitamínem B12 se můžete těšit na energii a vitalitu po celý den.
  • Vitamin C (kyselina askorbová): Pro posílení imunity a zdraví kůže
    Kyselina askorbová, neboli vitamin C, je známá pro své silné antioxidační vlastnosti a podporu imunitního systému. Tento vitamín, který je součástí multivitamínu s minerály RosenPharma, také podporuje zdraví kůže a pomáhá tělu vstřebávat železo. Vitamin C je nezbytný pro tvorbu kolagenu, což je klíčový protein pro zdravou pokožku, vlasy, nehty a šlachy.
  • Vitamin D3: Pro zdravé kosti a zuby
    Vitamin D3 je důležitý pro udržení zdravých kostí a zubů, protože podporuje vstřebávání vápníku a fosforu. Přispívá ke správnému fungování imunitního systému a snižuje záněty v těle. S vitamínem D3 můžete udržovat pevné kosti a zuby a podporovat svou imunitu.
  • Vitamin E: Silný antioxidant pro celkové zdraví
    Vitamin E je silný antioxidant, který chrání buňky před škodlivými účinky volných radikálů. Tento vitamín, který je součástí multivitaminu s minerály RosenPharma, podporuje zdraví srdce, cév a očí. Vitamin E také přispívá k udržení zdravé pokožky a pomáhá v prevenci stárnutí.

Minerály jako stavební kameny zdraví

  • Vápník: Pro pevné kosti a zuby
    Vápník je základní minerál, který je nezbytný pro zdravý růst a udržení pevných kostí a zubů. Podporuje také správnou funkci svalů, srdeční činnost a nervový systém.
  • Hořčík: Pro uvolnění svalů a zdravý metabolismus
    Hořčík je důležitý minerál, který pomáhá uvolňovat svaly a podporuje zdravý metabolismus. Multivitamin s minerály RosenPharma obsahuje hořčík, který přispívá k správnému fungování nervového systému a podporuje tvorbu energie. Díky hořčíku můžete snížit únavu a napětí ve svalech a zlepšit svůj každodenní výkon.
  • Železo: Pro energii a zdravou krvetvorbu
    Železo je klíčový minerál, který podporuje zdravou krvetvorbu a přepravu kyslíku v těle. Přispívá k výrobě červených krvinek a hemoglobinu. Díky železu můžete zlepšit svou energii, vytrvalost a celkové zdraví.
  • Mangan: Pro zdravý metabolismus a silný antioxidant
    Mangan je důležitý minerál, který přispívá k zdravému metabolismu a působí jako silný antioxidant.
  • Měď: Pro zdravý nervový systém a silné kosti
    Měď je důležitý minerál, který přispívá k udržení zdravého nervového systému a podpoře pevných kostí a hraje klíčovou roli v tvorbě červených krvinek.
  • Jód: Pro správnou funkci štítné žlázy a metabolismus
    Jód je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy a regulaci metabolismu. Podporuje výrobu hormonů štítné žlázy a udržuje energetickou rovnováhu těla.
  • Selen: Silný antioxidant pro celkové zdraví
    Selen je silný antioxidant, který chrání buňky před škodlivými účinky volných radikálů. Podporuje zdravý imunitní systém a podílí se na správné funkci štítné žlázy. Se selenem získáte podporu pro celkové zdraví a prevenci stárnutí.
  • Molybden: Pro zdravý metabolismus a detoxikaci
    Molybden je důležitý minerál, který přispívá k zdravému metabolismu a podpoře detoxikace těla. Hraje významnou roli v mnoha enzymatických reakcích a pomáhá tělu zbavit se škodlivých látek. S molybdenem můžete podporovat zdravý metabolismus a detoxikaci.
  • Chrom: Pro udržení hladiny cukru v krvi a zdravý metabolismus
    Chrom je klíčový minerál, který pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi a podporuje zdravý metabolismus. Zlepšuje účinnost inzulínu a pomáhá tělu správně využívat cukry.

Multivitamin od společnosti RosenPharma je komplexní přípravek, který kombinuje 12 nejdůležitějších vitaminů a 9 nejdůležitějších minerálních látek pro udržení optimálního zdraví a pohody. Tento produkt poskytuje širokou škálu výhod, včetně podpory zdravého růstu a vývoje, posílení imunitního systému, podpory zdravého nervového systému a metabolismu.

Jednou z klíčových výhod multivitaminu RosenPharma je jeho cenová dostupnost, která zaručuje, že široká veřejnost může získat kvalitní produkt za rozumnou cenu. Tím ušetříte nejen peníze, ale také čas strávený hledáním a kombinováním jednotlivých vitaminů a minerálů. Koupit jej můžete ve vybraných lékárnách, nebo v e-shopech včetně e-shopu společnosti RosenPharma.

Investujte do svého zdraví s komplexním multivitaminem od společnosti RosenPharma, který nabízí všechny důležité vitaminy a minerály v jednom balení za výhodnou cenu a s maximálním pohodlím pro zákazníka.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies