Skip to main content

Opruzeniny u nejmenších? Nepříjemná zkušenost, která trápí nejen malé pacienty, ale i jejich rodiče. Plenková oblast je náchylná k podráždění, a to zejména u miminek a batolat, jejichž jemná pokožka reaguje na kontakt s močí a stolicí zánětlivou reakcí. Výsledkem jsou zarudlé, horké a bolestivé oblasti, které vyžadují okamžitou péči. NeoPhytiol přichází na scénu jako šetrný, avšak silný pomocník v boji proti těmto nepříjemnostem.

Zázrak z přírodních zdrojů NeoPhytiol, nabízí efektivní řešení díky svému unikátnímu složení. Mast spojuje v sobě sílu přírodních složek, které jsou známé svými léčivými vlastnostmi:

Kyselina usnová: Tato účinná složka, získaná z lišejníků, je ceněna pro své spasmolytické, antimikrobiální a antivirové účinky. Její efektivita v boji proti vnějším zraněním ji staví na přední místo mezi přírodními léčivy, často předčí i klasická antibiotika.

Kyselina glycyrrhetinová (GLA): Obsažená v kořenu lékořice, tato složka vyniká silnými protizánětlivými účinky a stimulací ochranných mechanismů pokožky, což ji činí neocenitelnou ve složení ochranných krémů a přípravků na opalování.

Ichtamol: Produkt destilace živičných břidlic, který se pyšní silnými regeneračními, antibakteriálními, antimykotickými a antiseptickými vlastnostmi. Jeho schopnost tlumit záněty, zmírňovat svědění a podporovat regeneraci pokožky je ideální pro léčbu řady kožních problémů, včetně akné a ekzémů.

Oxid zinečnatý: Tato složka nabízí čisticí, antimykotické a antibakteriální účinky, což ji předurčuje k aplikaci na akné, zklidnění podrážděné pokožky a ochraně nejzranitelnějších oblastí, jako je dětský zadeček.

Alantoin: Produkt metabolizmu kyseliny močové, přítomný například v kostivalu lékařském, podporuje tvorbu nové tkáně a má výrazné hojivé a regenerační účinky. Je neocenitelný při léčbě zánětů, ran a vředů.

NeoPhytiol v sobě skrývá to nejlepší z přírody a stává se tak nepostradatelným pomocníkem pro každou maminku, která se snaží zmírnit kožní problémy svého dítěte. Jeho všestranné použití z něj činí ideální volbu nejen pro boj s plenkovými opruzeninami, ale i pro řešení dalších kožních neduhů u dětí i dospělých. S NeoPhytiol můžete očekávat, že vaše péče o pokožku bude efektivní, šetrná a především přírodní.

RosenPharma Blog

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies