Skip to main content

Krása nemusí být pouze věcí mládí, ale může být i výsledkem péče a vědomého rozhodnutí. Určitě víte, že existují produkty, které vám mohou pomoci dosáhnout hladké a zářivé pleti a to i bez invazivních zákroků. Věnujte nám pár minut, abychom vás ve zkratce seznámili s dvěma našimi exkluzivními produkty, s hydrolyzovanými tabletami kolagenu a sérem s kyselinou hyaluronovou.

RosenPharma Blog

Kolagen FORTE tablety je odpověď na Vaši krásu

Každá tableta Kolagenu Forte obsahuje masivních 1000 mg čistého kolagenu. V jednom balení najdete 120 tablet, což je celkem 120 000 mg čistého hyolyzovaného kolagenu a postačí na 2 měsíce uívání. Ale proč by vás měl kolagen zajímat?

Význam kolagenu

Kolagen pomáhá udržovat pokožku pevnou a elastickou, ale není to jen kosmetický zázrak. Je základní složkou našich kloubů a kostí a prospěšný pro pohybový aparát. Postupem věku jej tělo přestane produkovat a právě v tomto období je skvělým pomocníkem.

Kyselina hyaluronová je elixír mládí

Pokud se vám podařilo zachovat pokožku mladistvou a svěží díky kolagenu, sérum s kyselinou hyaluronovou vás dostane na další úroveň. Kyselina hyaluronová má schopnost vázat vodu a je ideální pro hydrataci pleti. Její plnící efekt vám může pomoci zredukovat obličejové vrásky.

Kolagen FORTE tablety je odpověď na Vaši krásu

V naší nabídce kromě zmíněných Kolagenu FORTE v tabletách a Kyseliny hyaluronové séra, najdete oba tyto spolupracující kosmetické pomocníky v podobě tablet v rámci jednoho balení. Kolagen FORTE s kyselinou hyaluronovou v zlatém obalu je asi náš vůbec nejprodávanější produkt pro omlazení pleti, pro profesionální péči potom nabízíme Kosmetický kolagen KOMPLEX s tabletami s kyselinou hyaluronovou. Pokud hledáte rozdíl, najdete jej v rozšířené formě kolagenu, kdy je u  Kosmetickéh kolagenu KOMPLEX zastoupen kolagen typu I. a II.. Oba produkty jsou oblíbené jako dárky k různým příležitostem a pro tento případ svým zákazníkům nabízíme Kosmetický set za zvýhodněnou cenu, kde najdete Kosmetický kolagen KOMPLEX s tabletami s kyselinou hyaluronovou a k tomu navíc kyselinu hyaluronovou sérum.

Podíváte-li se na naší nabídku dermokosmetiky, můžete si všimnout HA gelu, což je kyselina hyaluronová ve formě gelu, vytvořená jako účinný nástroj na vyhlazení jemných poškození pleti a kůže, jako jsou například pooperační jizvy. Na toto téma jsme připravili článek zde: Jak kyselina hyaluronová pomáhá vyhlazovat pooperační jizvy

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies