Skip to main content

S blížícím se začátkem školního roku se naše děti nejen připravují na návrat do tříd, ale také na hřiště, sportovní kluby a aktivity, které s nimi souvisejí. Po relaxační letní přestávce, kdy byl hlavním programem odpočinek, čeká na mladé organismy náročnější období plné fyzické aktivity a duševní zátěže. Jak můžeme naše ratolesti podpořit, aby si udržely své zdraví?

RosenPharma Blog
Klidný start do nového školního roku

Klidný start do nového školního roku

Začátek školního roku je často plný vzrušení a očekávání, ale může přinést i určité množství stresu. Pro mnoho dětí je nejistota spojená s novými výzvami, učiteli nebo třídou hlavním důvodem k obavám. Ačkoliv hlavním posláním prázdnin je odpočinek a relaxace, někdy může být prospěšné připravit se trochu předem. Není to otázka celodenního studia, ale spíše lehkého připomenutí základů a látky, kterou děti v minulém roce osvojily. To může pomoci dítěti cítit se sebejistěji a připraveněji na nový ročník. Stejně tak pokud se jedná o sportovní aktivity, je moudré opětovně se pustit do fyzické námahy postupně, aby tělo mělo čas se přizpůsobit a nebylo zbytečně vystaveno zranění.

Začátek školního roku a pevná imunita ruku v ruce

Když se děti vrací do školních lavic, setkávají se s mnohem více lidmi a tím pádem i s větším množstvím virů a bakterií. Ať už se jedná o nové kamarády, nové učitele nebo nové aktivity, je klíčové mít co nejsilnější obranyschopnost. Posílený imunitní systém je nezbytný pro to, aby děti mohly čelit výzvám nového školního roku s energií a zdravím.

Posilte imunitu s produkty od RosenPharma

Multivitamin s minerály: palivo pro malé sportovce

Pro aktivní děti, které stráví hodiny na sportovištích, je klíčové mít dostatek vitamínů a minerálů. Tyto živiny podporují růst, regeneraci a celkovou vitalitu. Multivitaminové doplňky zajišťují, že naše děti získají vše potřebné pro svůj náročný den – od podpory koncentrace až po posílení svalů.

Šumivé tablety s minerály: rychlé doplnění energie

Po fyzickém výkonu, jakým je například fotbalový trénink či hodina tance, je důležité co nejrychleji doplnit ztracené minerály a elektrolyty. Šumivé tablety nejen rychle hydratují, ale díky svému složení také pomáhají obnovit energii a zredukovat únavu.
Posilte imunitu s produkty od RosenPharma

Alta Herba bylinná tinktura: magický elixír pro imunitní systém

Když je naše dítě vystaveno náročnému programu plnému sportu a učení, je jeho imunitní systém často pod tlakem. Bylinné tinktury od Alta Herba nabízí unikátní kombinaci přírodních bylin, které posilují obranyschopnost organismu, pomáhají při regeneraci a zároveň poskytují přirozenou energii.

Na zdraví a úspěch v novém školním roce

Když víme, jak správně podpořit imunitní systém našich dětí, můžeme jim pomoci dosáhnout všeho, co chtějí, a zároveň si zachovat zdraví. Návrat do školních lavic a na sportovní hřiště je vzrušující doba, plná nových možností a výzev. Ačkoliv nemůžeme ovlivnit všechno, co se bude dít za školními dveřmi, můžeme se postarat o to, aby byly naše děti vybaveny tím nejlepším pro svou cestu. Přejeme všem dětem úspěšný a zdravý školní rok a nám rodičům klidné srdce, vědomí, že jsme udělali vše pro zdraví našich miláčků.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies