Skip to main content

S přibývajícím počtem chladných a sychravých podzimních dnů byste nejraději odjeli do lázní, abyste si vyléčili neduhy, zrelaxovali se a získali novou energii a chuť do života. Jenomže letošní rok vám to bohužel znemožnila koronavirová pandemie a ani další vyhlídky nejsou příliš dobré. Vy si však můžete užít lázeňskou péči i doma. Vyzkoušejte naše doporučení a určitě nebudete litovat.

Připravte si domácí lázeň a pohodovou atmosféru

Není důležité, jak často si domácí lázně uděláte, ale aby vás nic nevyrušovalo. Bude se jednat o čas, který bude jen a jen pro vás. Vypněte si počítač, mobilní telefon a případně i další věci, které by vás mohly rušit. Zapalte si svíčky a aromalampu s uklidňující vůní levandule či heřmánku. Nezapomeňte ani na relaxační hudbu, kterou máte rádi.

Koupele a zábaly

S léčebnou kůrou RosenSPA si můžete dopřát vanovou, sedací, perličkovou koupel, vířivku či koupel nohou. RosenSPA obsahuje extrakt hnědé rašeliny. Díky těmto koupelím se vám odkyselí organismus a odplaví se z těla odpadní látky. Kromě příjemně stráveného času máte jako bonus i detoxikaci celého organismu. Z léčebné kůry RosenSPA připravíte rovněž i teplý nebo studený lokální zábal. Tyto zábaly jsou ideální při bolestech kloubů, svalů, zad nebo pro lepší místní prokrvení. RosenSpa dále podporuje léčbu onemocnění pohybového aparátu, nervové soustavy, reprodukčních orgánů, chronických civilizačních potíží i rekonvalescenci a rehabilitaci po poúrazových stavech. Hnědá rašelina navíc zklidňuje pokožku a díky obsaženým látkám potlačujícím vliv volných radikálů na pokožku zpomaluje projevy stárnutí.
Magnesium zdroje
Lázeňská péče
RosenPharma Blog

Přínosy domácích lázní

Přínosy domácích lázní poznáte téměř okamžitě. Budete se cítit lépe na těle i na duši, přestanete být unavení a smutní. Domácí lázně mají na rozdíl od běžných lázní velkou výhodu – ušetříte čas i peníze. Navíc je máte k dispozici kdykoliv, kdy si vzpomenete. Nemusíte nikam jezdit a zrelaxujete se v pohodlí vašeho domova.

RosenSPA 5+1

  • 5 lahviček PELOIX® - extraktu z balneologické rašeliny po 50 ml
  • 1 lahvička lázeňského oleje
Rosen SPA

Jak správně používat RosenSPA a stručně z historie balneologie se dozvíte na těchto odkazech:

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies