Skip to main content
Zdraví
Zdraví

Zdraví a kondice nejsou samozřejmostí

11. kvě 2021

Zdravá strava, dostatek pohybu a času na relaxaci, to jsou zaklínadla současné doby, která si ne každý může v dostatečné míře dopřát. Ať se mnozí z nás snaží sebevíc, často se nevyhnou stresu, stravování v poklusu, dlouhých prodlev mezi jednotlivými jídly nebo pracovnímu nasazení „od nevidím do nevidím“.

Takový životní styl se dříve nebo později odrazí minimálně na naší kondici, v horším případě i na zdravotním stavu. Ačkoli si mnohdy uvědomujeme, kde všude se prohřešujeme zdravému životnímu stylu, někdy je jeho dodržování nad naše síly.

Říct STOP pomůže

Pokud si včas dokážeme říct STOP a najdeme si čas sami na sebe, chvilku pro zrelaxování (třeba ve vaně s rašelinovou koupelí RosenSPA) a minimálně na svižnou procházku v přírodě, jestliže si dáme tu práci a na každý následující pracovní den si připravíme malé zdravé svačinky, abychom přes den nehladověli, máme vyhráno.

Důležitý návrat těla k rovnováze podpoří dostatek vitaminů a minerálních látek, na jejichž přísunu je správná funkce našeho těla závislá. A přestože se snažíme jíst pestře, ne vždy tělu dodáváme vše, co potřebuje, a navíc v potřebném množství.

Aby tělu nic nechybělo

Každý z nás, nezávisle na tom, jak zdravě nebo nezdravě žije, občas cítí, že tzv. není ve své kůži. Je ve zvýšené míře unavený, není spokojený s kvalitou pokožky, vlasů, nehtů, často bojuje s rýmou nebo bývá bez nálady. I takovým způsobem nám tělo dává najevo, že mu něco chybí. A my saháme po vitaminech, abychom nerovnováhu napravili. Jenže mnohem účinnější je takové nerovnováze předcházet a pravidelně, minimálně na jaře a na podzim, si dopřát multivitaminovou kúru s minerály.

 

 

Vyvážené složení pro brzkou rovnováhu

Nesahejme však po prvním multivitaminovém prostředku, který nám padne pod ruku. Chtějme pro sebe to nejlepší, s pečlivě vyváženým složením a dávkováním v jedné tabletě.

V našem Multivitaminu s minerály najdeme 13 nejdůležitějších vitaminů a 9 pro naše tělo nezbytných minerálů: vitaminy A, B1, B2, B3, B6, B7, B12, C, D3, E, kyselinu listovou, pantothenovou a askorbovou, beta karoten, vápník, hořčík, železo, mangan, měď, jód, selen, molybden a chrom. To vše v množství, které nám snáze a rychleji pomůže nastolit rovnováhu. Balení šedesáti tablet vystačí na dva měsíce užívání, což je ideální například pro překlenutí rizikových jarních a podzimních měsíců roku, nebo v období, kdy jsme více vystaveni námaze, stresu či jiné disharmonii.

Multivitamin s minerály od společnosti RosenPharma a.s. je vhodný také pro těhotné a kojící ženy a pro děti od 12 let.

Zdraví a kondice nejsou samozřejmostí, ale vhodně zvolené doplňky stravy a čas věnovaný relaxaci a pohybu nám pomáhají cítit se a být stále fit.

RosenPharma Blog

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies