Skip to main content

Abychom vám usnadnili letošní vypravení dětí na letní tábor či klidnější přípravu na dovolenou, připravili jsme pro vás výhodné letní táborové a dovolenkové balíčky, které vám jistě budou dobrým pomocníkem při případných obtížích.

Balíček na dětský tábor

B1 – thiamin

V táborovém balíčku najdete Octan sáčky 2+2 kusy, Moskyto gel a B-komplex Repelent pro děti.

Octan sáčky poskytují první pomoc při sportu a turistice. Jejich okamžité použití usnadní ošetření úrazů a urychlí jejich hojení. Jedná se o granuláty pro přípravu roztoku k obkladům, které okamžitě uleví nejen při pohmožděninách, mechanicky způsobených otocích a výronech, ale i při štípnutí hmyzem. Octan má zklidňující efekt a chladivý účinek podobný použití ledové vody. Také zabraňuje narůstání otoku.

Moskyto gel pomůže po bodnutí a pokousání hmyzem i při požahání medúzou a kopřivami. Obsahuje nejen octanový gel, ale i devětsil lékařský a přesličku rolní. Zatímco octanový gel je účinný proti otoku, chladí a snižuje bolestivost, devětsil lékařský je přírodním antihistaminikem. Působí tedy proti alergii a nepříjemnému svědění a pálení. Přeslička rolní snižuje riziko zanícení rány. Dezinfikuje ji a díky tomu zabraňuje infekci, která by mohla vzniknout kvůli škrábání štípanců.

B-komplex Repelent pro děti je zdravý repelent v tabletové formě, který mohou užívat děti už od tří let. Tento repelent obsahuje thiamin, který se z těla vylučuje potem a močí a tím odpuzuje komáry. Navíc pokrývá denní spotřebu vitaminů skupiny B. Nemusíte tak vaše děti stříkat chemickými repelenty a bát se, že vdechnou nebo olíznou nějaké nebezpečné látky.

B1 – thiamin
B2 – riboflavin

Balíček na dovolenou

B2 – riboflavin

Balíček na dovolenou obsahuje rovněž Octan sáčky 2+2 kusy, Moskyto gel a B-komplex Repelent pro děti. Dále v něm najdete B-komplex Repelent, Travel AESCIN šumivé tablety a neoPhytiol.

B-komplex Repelent, první repelent v tabletové formě, je určen pro dospělé a děti od 12 let. Stejně jako B-komplex Repelent pro děti obsahuje thiamin, který se vylučuje potem a močí a tím odpuzuje komáry. Rovněž pokrývá denní spotřebu vitaminů skupiny B. Repelent využijete jak u vody, tak na výletech či při sportu.

Travel AESCIN šumivé tablety jsou skvělým pomocníkem při dlouhém sezení a cestování, protože zmírňují pocity těžkých nohou. Díky vysoké rozpustnosti a rychlé vstřebatelnosti účinné látky se dostaví okamžitý účinek. Navíc mají příjemnou mrkvovou příchuť. Stačí, když jednu tabletu rozpustíte ve sklenici vody a vypijete ji už před cestou, případně během cesty.

NeoPhytiol je mast, kterou můžete použít na ošetření kůže náchylné k zapařeninám. Namažte ji v přiměřené vrstvě jedenkrát až třikrát denně na místa, kde by se zapařeniny mohly objevit.

Bonus navíc

V každém z výše uvedených balíčků, které se mohou stát součástí lékárny na dovolenou nebo lékárny na tábor, je zakomponovaná sleva 15%. A to není všechno. Navíc dostanete ještě doplněk stravy Askorbová-RUTIN, což je dražé se sekvenčním uvolňováním obsahující vitamin C a výtažek z routy. Vitamin C je důležitý pro normální funkci krevních cév, pomáhá ke správné funkci imunitního systému, ke snížení únavy a vyčerpání a také k normální činnosti nervové soustavy. Výtažek z routy zase přispívá k normální funkci oběhové soustavy.

RosenPharma Blog

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies