Skip to main content

Být maminkou je velká radost, ale také práce na plný úvazek. A to i v případě, že na plný úvazek už dochází do zaměstnání. Pokud vše funguje, jak má, nikdo si neuvědomí, co všechno taková maminka stíhá.

Jen si to představme: ráno vstává, připraví celé rodině snídani, vypraví děti, případně je rozveze do školy či školky, jede do zaměstnání, kde se většinou také nezastaví. A po práci vyzvednout děti, nakoupit, udělat s dětmi úkoly, přichystat večeři, dohlédnout na to, aby se děti umyly a uložili k spánku, poklidit, někdy také vyžehlit, připravit svačiny na další den… Víceméně podobný soupis prací zná každá žena, která má nebo měla rodinu. Většinou i v případě, že tatínek mocně pomáhá a maminku v tom nenechá. A tak není divu, že večer, kdy už děti spí, i uhoněná máma často usne u televize…

I maminky potřebují odpočívat


Takový kolotoč však nejde zvládat donekonečna, zvláště, pokud po týdenním zápřahu následuje i perný víkend plný praní, vaření a uklízení. Každá maminka potřebuje oddych. Výlet, hezkou procházku v přírodě, pomoc v domácnosti od dětí i od partnera, nebo čas zajít si na masáž, zacvičit nebo alespoň na chvilku poklábosit s kamarádkami.

Ono totiž mamince, která je dennodenně v zápřahu a nemá čas „vypnout“, jednoho krásného dne dojdou síly. Oslabenému organizmu pak stačí, aby kolem něj „prošla viróza“... Ve chvíli, kdy maminka onemocní a zůstane v posteli, se teprve ukáže, co všechno každý den dělá.

těhotenství
RosenPharma Blog

I o maminku je třeba se starat


Unavená maminka je nejen náchylnější k nemocem, ale také může být podrážděná, nevrlá a ač by únavou usínala ve stoje, paradoxně často trpí nespavostí nebo hodně neklidným spánkem. I únavě se však dá předcházet. A to nejen tím, že zkrátka maminku necháme „vypnout“ a odpočinout, ale také tím, že jejímu organizmu dopřejeme „vzpruhu“ v podobě potřebných multivitaminových doplňků stravy.

Rozhodně nic nezkazí užíváním kvalitního Multivitaminu s minerály, doplňku stravy od české farmaceutické firmy RosenPharma a.s. Tento Multivitamin obsahuje 13 nejdůležitějších vitaminů a 9 zásadních minerálů, a to v přesně vyváženém složení tak, aby dávka už v jediné tabletě byla co nejúčinnější. Celé balení Multivitaminu s minerály vystačí na dva měsíce. Organizmus, který má dlouhodobě dostatek potřebných látek, je mnohem odolnější nejen vůči nemocem, ale také vůči stresu či dlouhodobému plnému nasazení v práci i doma. Je-li maminka zdravá a spokojená, je spokojená celá rodina.

Multivitamin s minerály

Multivitamin pro celou rodinu


Ostatně, celá rodina potřebuje být odolná a fit. A celá rodina může užívat Multivitamin s minerály. Je vhodný pro děti už od 12 let, ale měli by si ho pravidelně dopřávat dokonce i tatínkové a hlavně prarodiče. A to nejen v chřipkovém období. Tento doplněk stravy od společnosti RosenPharma a.s. je vhodný dokonce i pro ženy, které se teprve maminkami stanou. S jeho pomocí totiž mají stoprocentní jistotu, že jejich zatím nenarozenému miminku nebude nic chybět.

Maminkám totiž, při tom všem, co denně zvládají, stejně nejvíce záleží na zdraví jejich blízkých.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies