Skip to main content

Kromě našich osvědčených B-komplex repelentů, které si již získaly přízeň mnoha zákazníků, jsme rozšířili naši e-shopovou nabídku o bylinný repelent od společnosti Alta Herba. Léto je období teplých dnů, odpočinku u vody, rodinných dovolených a večerů strávených venku. Abychom si mohli tyto chvíle naplno užít, je důležité se chránit před nežádoucím hmyzem, který nás obtěžuje a kouše.

Bylinný repelent - koncentrovaný olejíček proti hmyzu Alta Herba je přírodní produkt vhodný pro ochranu před různými druhy hmyzu, jako jsou komáři, klíšťata nebo vosy. Tento repelent je ideální pro celou rodinu, včetně dětí od jednoho roku.

Bylinný repelent koncentrovaný olejíček - přírodní ochránce před hmyzem


KONCENTROVANÝ BYLINNÝ REPELENT ALTA HERBA

Tento bylinný repelent je účinný proti nepříjemným hmyzům, jako jsou komáři, klíšťata nebo vosy. Je vyroben z esenciálních olejů rostlin, které působí jako odpuzovače hmyzu, ale zároveň pro člověka příjemně voní.

Pro co nejlepší účinnost Alta Herba bylinného repelentu je důležité aplikovat jej na nekryté části těla, jako jsou uši, kotníky nebo zápěstí. Repelent se snadno vstřebává a neponechává mastný dojem na pokožce.

KONCENTROVANÝ BYLINNÝ REPELENT ALTA HERBA

Výhody bylinného produktu:


  • Přírodní složení: Repelent je vyroben z bylinných extraktů a esenciálních olejů, takže neobsahuje žádné chemické látky ani pesticidy.
  • Bezpečnost: Produkt je vhodný i pro děti od jednoho roku, takže celá rodina může být chráněna bez obav o zdraví.
  • Příjemná vůně: Na rozdíl od některých chemických repelentů, tento bylinný repelent nesmrdí, ale voní po esenciálních olejích.
  • Snadná aplikace: Repelent je jednoduchý na aplikaci a stačí jej nanést na odhalená místa pokožky.
Báječné bylinky

Díky bylinnému repelentu rozšiřujeme možnosti přírodní ochrany před hmyzem


Rozšířením naší nabídky o bylinný repelent Alta Herba jsme posílili možnosti ochrany proti hmyzu výhradně přírodní cestou. Tento produkt doplňuje naše osvědčené B-komplex repelenty a umožňuje vám vybrat si ideální ochranu pro vaše potřeby a preference.

Stejně jako naše B-komplex repelenty můžete bylinný repelent Alta Herba objednat na našem e-shopu rpshop.cz. Díky široké škále přírodních produktů, které nyní nabízíme, si můžete užívat klidné a bezpečné dny bez obtěžování hmyzem, aniž byste museli sahat po chemických prostředcích. Vyberte si přírodní ochranu pro sebe a svou rodinu a užijte si život bez starostí o hmyz.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies